Preview Mode Links will not work in preview mode

I nöd och lyft

May 31, 2018

Brita i Mauretanien, Kalle ska börja gilla överraskningar och så svarar FMTK-Lina på hur en fixar onda axlar. Just ja! Och så avslöjas det vad Kalles och Britas nya tv-program kommer handla om. Lyssna!! 


May 24, 2018

Kalles rasar mot Stockholms infrastruktur, Brita spanar på knarkvärlden, Kalle rasar mot burpeesrekord och så håller Brita på att rasera äktenskapet. JUST JA!! Och så utses vinnare i FMTK-tävlingen! Lyssna!! 


May 16, 2018

Kalle försöker bli en cykelperson och Brita försöker bli en träningsperson. Brita får panik av crossfitvärlden, Kalle får panik av cykelsadeln och så svaras det på frågor om träniningsvärk, snatchar och vilken öl som passar bäst till träning. JUST JA! Och så testas det FMTK-pass. Lyssna!!


May 10, 2018

Kalle gör ett sjukt avancerat konditionstest, Brita får veta att hon är förlamad, FMTK-Lina svarar på hur man hanterar smärta vid löpning, Brita blir räddad av en bodylotion och så blir det veckans lista, såklart! JUST DET JA! Och så får Brita äntligen sin present! Eller?


May 3, 2018

Lyssnarfrågeavsnitt!! Allt om utegym, fjällen, svaga axlar, valpar, löpträning, feminism och hur du gör för att lyfta sin egen kroppsvikt. Just ja!! Dessutom lyckas Kalle och Brita undvika bråk och sen avslöjar Brita att hon ABSOLUT inte kan ta en komplimang. Å så tipsar Kalle om hur du tränar röven med...