Preview Mode Links will not work in preview mode

I nöd och lyft

Mar 29, 2018

Brita testar gym, testar Blötdjuret och analyserar träningstrender 2018. Och så har Kalle simmat, intervjuat FMTK-äventyraren Jonathan och gjort HELT sjuka snatch-test. Och så lite hur en får barn att träna. KUL!! HALLÅ!!! LYSSNA???


Mar 22, 2018

Brita djupdyker i gymvärlden och utvärderar ALLT, Kalle har blivit emot trädfällning?!? Sedan har Brita lärt sig jerk och NÅGON har varit med en massa kändisar på improvisationsteater! LYSSNA!!!


Mar 14, 2018

Allt, allt, allt om Britas Vasalopp!! Och så ALLT om mentala hinder, Vasaloppsfotografer, frierier och hur det är att tappa peppen. JUST JA!!! Och sedan är Kalle är i Skövde och testar militärens fälttest - 2 km med full stridsutrustning. Kommer Kalle att klara kraven?!?! VA? Lyssna!!!


Mar 8, 2018

Kalle och Brita har åkt Vasaloppet! Kalle tar samma valla som sin tuffaste kompis, har värdelös teknik, hatar SkiErg och tappar bort sina kompisar. Och så åker Kalle till Skaraborgs regemente P4 för att träffa FMTK-Lina. Mycket Kalle, helt enkelt. Lyssna!


Mar 1, 2018

Kalle och Brita poddar från fjällen! Prat om skräck, nutritionister, köldexperter och VASALOPPET. Och så veckans lista, såklart!