Preview Mode Links will not work in preview mode

I nöd och lyft

Feb 15, 2018

Kalle har tränat skidor, Brita har aktiverat rumpan, Essa skämmer ut familjen och så Vasaloppet, såklart. Just ja! Och så ringer Kalle en lärare som använder FMTK-appen på sina elever. KUL!


Feb 8, 2018

Brita och Kalle är i Tenndalen och myser runt. Brita har en kniv in i midjan, Kalle försöker lära sig åka skidor, Brita missar alla sina danspass och så lär en köldexpert från FMTK Kalle hur en ska träna när det är sviiiiiiinkallt. JUST DET!! Brita har blivit superflummig!!!! Lyssna!!


Feb 1, 2018

Allt om Kim Kardashian! Allt om Johanna Ojalas och Britas Vasalopp! Allt om Kalles vecka på fjället! Allt om händelserna som förändrat Britas liv senaste veckan! Lyssna!! 


Jan 25, 2018

Hallå! Idrottsgalan, P3-guldgalan, Ellegalan TAR DET ALDRIG SLUT?!?! Dessutom är bastusexet avslöjat och så ringer Kalle FMTKs multisportcoach John Karlsson. LYSSNA!


Jan 17, 2018

Kalle berättar om Svett och etikett säsong 1, Brita har träffat världens starkaste magmuskler, Kalle tränar med FMTK-appen inför Vasaloppet och så berättar Brita om uppladdningen inför Idrottsgalan. Och så lite kul om Sara Sjöström, Isabellah Andersson och kåtslaget i OS i Sotji. MISSA EJ!

Vänta nu! Brita...